Thursday, February 11, 2010

Αίτηση προς το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αγίου Παύλου στις 18--1--2010 για εντός ημερήσιας διάταξης συζήτηση.

ΘΕΜΑ: «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Ο.Τ. 36, ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ PARKING, ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ»
Ως κάτοικοι και δημότες του Δήμου Αγ. Παύλου ταλανιζόμαστε πολλά χρόνια από την απραξία της δημοτικής αρχής σε ό,τι αφορά στην εφαρμογή του πολεοδομικού σχεδίου στην περιοχή τον οικοδομικού τετραγώνού 36, κοντά στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Μαραθώνος. Η αμέλεια της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών της ως προς την εκπλήρωση των καθηκόντων τους για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης πρόσβασης στον κοινόχρηστο χώρο και τη χρήση του οδοστρώματος αποτελεί πηγή προβλημάτων, ζημιών, δυσφορίας και κατάφωρη αδικία για όλους τους δημότες. Επειδή στο μέλλον η διαχρονική αυτή αδικία δε θα γίνει ανεκτή, θεωρούμε αναγκαία την άμεση λήψη μέτρων για την επιβολή της νομιμότητας, ήτοι την εφαρμογή του πολεοδομικού σχεδίου , την αποκατάσταση του κοινόχρηστου χώρου, την απρόσκοπτη πρόσβαση σε αυτόν και την επαναφορά χρήσης του οδοστρώματος σύμφωνα με το τελευταίο εγκεκριμένο πολεοδομικό σχέδιο και την επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης προς το μέρος των δημοτών που θα πληγούν και βρίσκονται σε μειονεκτική θέση.
Ζητούμε, ως ομάδα δημοτών, το συγκεκριμένο θέμα να περιληφθεί στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου έτσι ώστε να εκθέσούμε τις προτάσεις μας και να συζητήσουμε με όλα τα αιρετά μέλη την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης.

No comments:

Post a Comment